7 Οφέλη που προκαλούν σκέψεις από το ραντεβού με ηλικιωμένες γυναίκες

Αν και πιο συνηθισμένο στις μέρες μας, το να είσαι με μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν είναι ο κανόνας, ειδικά αν υπάρχει σημαντική διαφορά ηλικίας. Αλλά αν είστε ένας νεαρός άνδρας που είναι περίεργος για το πώς είναι να βγαίνεις ραντεβού με μια ηλικιωμένη γυναίκα ή αν σε ελκύουν escorts call girls που είναι πολύ μεγαλύτερες από εσένα, μπορεί να είμαστε σε θέση να σε ωθήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τους πολλούς λόγους που πρέπει να βγείτε με μια μεγαλύτερη γυναίκα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Σε τελική ανάλυση, υπάρχουν πολλά οφέλη από το να βγαίνεις με ηλικιωμένες γυναίκες που μπορεί να μην αντιληφθείς μέχρι να αρχίσεις να το κάνεις.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε επτά από τα πιο κοινά οφέλη των γνωριμιών με μεγαλύτερες γυναίκες.

1. Είναι πιο ενδιαφέρουσες

Έχετε βαρεθεί να βγαίνετε με γυναίκες που δεν έχουν να μιλήσουν για τίποτα άλλο εκτός από τους οπαδούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την τελευταία τρέλα χορού TikTok ή οτιδήποτε κουτσομπολιό κυκλοφορεί στο χώρο εργασίας της; Αυτό είναι σύνηθες μεταξύ πολύ νεότερων γυναικών επειδή απλά δεν είχαν τόση εμπειρία ζωής.

Αντίθετα, μπορείτε συνήθως να περιμένετε από μια ηλικιωμένη γυναίκα να είναι πιο ενδιαφέρουσα συνομιλήτρια επειδή έχει βιώσει περισσότερες εμπειρίες στη ζωή της. Πιθανότατα, έχει αντιμετωπίσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις και έχει απολαύσει μερικές μυθιστορηματικές συγκινήσεις και θα είναι ενθουσιασμένη που θα μοιραστεί μαζί σας τα μαθήματα από τις καλύτερες ιστορίες της ζωής της.

Πολλές νεότερες γυναίκες μαθαίνουν γρήγορα ότι δεν χρειάζεται να είναι ενδιαφέρουσες για να εντυπωσιάσουν τους άντρες, επειδή οι άντρες θα εξακολουθούν να θέλουν να βγαίνουν ραντεβού ούτως ή άλλως. Οι ηλικιωμένες γυναίκες συνειδητοποιούν ότι η νεότητα είναι φευγαλέα, σε αντίθεση με τις διεγερτικές συζητήσεις.

2. Είναι πιο δεκτικοί από ποτέ στα διαδικτυακά ραντεβού

Υπήρξε μια εποχή πριν από πολλά χρόνια όπου οι διαδικτυακές γνωριμίες χρησιμοποιούνταν μόνο από απελπισμένους ηλικιωμένους singles. Το λανσάρισμα του γρήγορου και εξαγριωμένου swiping σε εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder έκανε τις διαδικτυακές γνωριμίες δροσερές στις νεότερες γενιές.

Ωστόσο, οι παλιότερες γενιές με γνώσεις τεχνολογίας αρχίζουν να προσεγγίζουν την εποχή, οπότε μπορείτε να περιμένετε να βρείτε πολλές υπέροχες ηλικιωμένες γυναίκες μέχρι σήμερα σε αυτές τις εφαρμογές και τώρα. Το κόλπο είναι να ξέρεις πού να ψάξεις!

Υπάρχουν μερικοί ιστότοποι γνωριμιών με κούγκαρ που πρέπει να γνωρίζει κάθε άντρας. Το να βρείτε και να συναντήσετε γυναίκες όπως αυτή δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι πάντα μια καλή ιδέα να τις συναντήσετε στο διαδίκτυο και να τις συναντήσετε προσωπικά.

Οι ηλικιωμένες γυναίκες τείνουν να παίρνουν πιο σοβαρά τις εφαρμογές γνωριμιών από τις γενιές Gen-Z και Millennial. ένα μεγάλο μέρος των οποίων τα χρησιμοποιεί μόνο για προσοχή και επικύρωση. Υπάρχουν εφαρμογές γνωριμιών εκεί έξω ειδικά για νεότερους άντρες που μπορούν να βρουν κούγκαρ, οπότε ίσως θελήσετε να τις ελέγξετε αν σας πουλήσει η ιδέα να βγείτε με μια μεγαλύτερη γυναίκα.

3. Όχι δράμα

Οι γυναίκες είναι γενικά πιο προσαρμοσμένες στα συναισθήματά τους από τους άνδρες. Οι νεότερες γυναίκες μπορεί συχνά να σκέφτονται με τα συναισθήματά τους, οδηγώντας έτσι σε πολλά περιττά δράματα. Ωστόσο, επιλέγοντας να βγείτε ραντεβού με μια μεγαλύτερη γυναίκα, συνήθως επιλέγετε να αποφύγετε τα περισσότερα από τα παιχνίδια δράματος και μυαλού που συνοδεύουν τις νέες σχέσεις

Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι πιο ώριμες συναισθηματικά. Ανακάλυψαν τι αξίζει και τι όχι. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκρήξεις επειδή δεν της έστειλες μήνυμα αρκετά γρήγορα ή δεν κοίταξες τη φίλη της με συγκεκριμένο τρόπο.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα δεν είναι ο τύπος που εκνευρίζεται ή συμπεριφέρεται άσχημα χωρίς φαινομενικά κανένα λόγο. Πιθανότατα, είναι αρκετά έξυπνη για να επικοινωνεί τις σκέψεις και τις επιθυμίες της με ήρεμο και ειλικρινή τρόπο.

4. Χωρίς πίεση

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει βγει με γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας των είκοσι ή στις αρχές των 30, πιθανότατα γνωρίζετε την πίεση που ασκούν αυτές οι γυναίκες στους φίλους τους για να δεσμευτούν γρήγορα. Οι γυναίκες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας μπορούν να ακούσουν το βιολογικό τους ρολόι να χτυπάει. Συνήθως γνωρίζουν απίστευτα ότι γίνεται πιο δύσκολο να συλλάβουν μετά τα 30, έτσι πολλές γυναίκες σε αυτήν την ηλικία βιάζουν τις σχέσεις τους σε βαθιά δέσμευση. Εάν ένας άντρας δεν θέλει να πηδήξει τόσο γρήγορα, μπορεί να του δείξουν την πόρτα.

Με μια γυναίκα μεγαλύτερη δεν υπάρχει τέτοια πίεση. Είναι λιγότερο πιθανό να θέλει παιδιά (ή περισσότερα αν έχει ήδη παιδιά) και μπορεί κάλλιστα να την έχει βαρεθεί όλο το θέμα του γάμου και των παιδιών, ούτως ή άλλως. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε και οι δύο να εστιάσετε στο να περάσετε καλά μαζί χωρίς να ανησυχείτε που πηγαίνει η σχέση.

5. Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι συχνά καλύτερες στο κρεβάτι

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για τη σεξουαλική ορμή μιας μεγαλύτερης γυναίκας. Μερικοί δεν ενδιαφέρονται για το σεξ στην κρεβατοκάμαρα. Μερικοί είναι πιο καυλιάρης από ποτέ. Εάν βγαίνετε ραντεβού με μια μεγαλύτερη γυναίκα, θα θέλετε να καταλάβετε αν οι σεξουαλικές σας ορμές ταιριάζουν.

Με αυτά τα λόγια, όσοι είναι σεξουαλικά ενεργοί τείνουν να έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην κρεβατοκάμαρα. Έχουν μάθει τι τους αρέσει στην κρεβατοκάμαρα και δεν θα φοβηθούν να ζητήσουν από έναν νεότερο άντρα να το παραδώσει. Πιθανότατα, θα μάθετε μερικά νέα κόλπα. Αν σας αρέσει μια γυναίκα που αναλαμβάνει την ευθύνη στην κρεβατοκάμαρα, προσφέρει οδηγίες και γνωρίζει τον τρόπο με το αντρικό σώμα, το να βγαίνεις με μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

6. Χρήματα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα είναι πιθανό να έχει περισσότερα χρήματα από τον μέσο όρο των 20 ατόμων που κερδίζουν τον κατώτατο μισθό. Οι ηλικιωμένες γυναίκες τείνουν να έχουν καλύτερες καριέρες που πληρώνουν καλά, επιτρέποντάς της να επενδύει τα χρήματά της με σύνεση. Ορισμένες ηλικιωμένες γυναίκες είναι επίσης αποδέκτες διακανονισμών διαζυγίου, κληρονομιών ή, αν είναι αρκετά ώριμη, συνταξιοδοτικών παροχών.

Αυτό σημαίνει ότι δεν τη νοιάζει αν είσαι πλούσιος ή όχι; Θα εξακολουθεί να εντυπωσιάζεται αν έχετε μια εξαιρετική δουλειά ή τουλάχιστον τη φιλοδοξία να την κάνετε μεγάλη στην καριέρα σας. Ωστόσο, είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστεί να της αγοράσετε φανταχτερά πράγματα. Τα χρήματα είναι πιθανό να είναι λιγότερο σημαντικό για εκείνη, σίγουρα.

Αν είσαι τυχερός, μπορεί να είναι ο τύπος που θέλει να κακομάθει τον άντρα της.

7. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή

Οι ηλικιωμένες γυναίκες υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό. Έχουν περάσει από κάποιες εμπειρίες ζωής που τους έχουν διαμορφώσει σε αυτό που είναι σήμερα. Αυτό έρχεται επίσης με τη σοφία να επιδιώξουν αυτό που πραγματικά θέλουν από τη ζωή.

Είναι πιο πιθανό να οδηγηθεί, με ένα σαφές σχέδιο στο μυαλό. Αυτό ισχύει για την καριέρα της, τις ρομαντικές της σχέσεις, τις οικονομικές της αποφάσεις – τα πάντα. Με αυτά τα λόγια, δεν θα είναι ευσεβής με τις αποφάσεις της και δεν θα χρειαστεί να της κρατάτε το χέρι σε κάθε νέα εμπειρία. Αν θέλετε μια γυναίκα που δεν χρειάζεται να την χαϊδεύετε σε κάθε βήμα, ραντεβού με μια μεγαλύτερη γυναίκα.

Αν σας έχουν πουλήσει η ιδέα να βγαίνετε ραντεβού με μεγαλύτερες γυναίκες, το επόμενο βήμα σας είναι να μάθετε πώς να τις προσελκύετε.

Ο εξειδικευμένος οδηγός μας θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είτε έχετε βγει με μια ώριμη γυναίκα πριν είτε αν είναι η πρώτη σας φορά.

Και ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω – έχετε βγει ποτέ με μια μεγαλύτερη γυναίκα; Αν ναι, πώς ήταν;!

Διαβάστε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.