Το Instagram σας δίνει τον έλεγχο για το ευαίσθητο περιεχόμενο


Ένα νέο εργαλείο ελέγχου με το οποίο ο χρήστης θα ορίζει πόσο “ευαίσθητο περιεχόμενο” θα εμφανίζεται στην καρτέλα με την αναζήτηση, λάνσαρε το Instagram. Το νέο Sensitive Articles Handle θα σας επιτρέψει να βλέπετε λιγότερο περιεχόμενο από αυτά που θεωρούνται προσβλητικά ή αναστατώνουν τους χρήστες, ενώ θα περιλαμβάνει τρεις κλίμακες, Enable, Restrict (η οποία θα είναι το default) και Limit Even Additional.

Σημειώνεται πως περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες του Facebook θα αφαιρείται και πάλι. Ευαίσθητο περιεχόμενο ορίζεται το περιεχόμενο που μπορεί να περιλαμβάνει βίαια ή σεξουαλικά posts χωρίς να είναι αποκαλυπτικά, καθώς και αναρτήσεις που προωθούν τη χρήση καπνού ή φαρμάκων.

Για παράδειγμα, ένα movie με ανθρώπους που πιάστηκαν στα χέρια ή διάφανα ρούχα μπορεί να θεωρηθούν “ευαίσθητα” και έτσι δε θα έπρεπε να εμφανίζονται στην Discover καρτέλα ανθρώπων που έχουν αυστηρά όρια. Η “γραφική” βία ή η γύμνια όμως θα αφαιρούνται εντελώς και δε θα εμφανίζονται ούτε σε αυτούς που επιλέγουν το Let στο Delicate Written content Control.

Για να ορίσετε τα όρια σε αυτά που θέλετε να βλέπετε στο Instagram σας, επιλέξτε Settings > Account > Sensitive Information Control. Αν δεν εμφανίζεται ακόμα σε εσάς, θα το δείτε σε λίγες μέρες.

Πηγή: FbSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.